Loading...

Månad: mars 2020

En sida som testar och jämför olika fordonslampor

Jag är ingen expert på fordonslampor som de flesta redan vet men här kommer i alla fall ett tips till dig som är på jakt efter något bra. Vill man gå på djupet när det kommer till led-ramper så föreslår jag att du besöker webbsajten ledramptest.se som är ett oerhört bra verktyg att hitta rätt bland alla ramper. Med sitt stilrena upplägg, tydliga information och uppenbara kompetens inom området så är det lätt att ta till sig den fakta som presenteras på hemsidan. Sidan ledramptest.se är specialister på just fordonsbelysning av flera olika slag. Med sina många år på nacken så förklarar de enkelt skillnaden mellan olika komponenter samt listar och utför egna test av de olika LED-ramperna som finns på marknaden.

W-Light är ett varumärke vars popularitet går spikrakt uppåt. Med sin höga prestanda och blygsamma pris har den blivit en av många förares personliga favorit. W-Light Comber 550 är en av de flaggskepp som just nu står obesegrade inom sin prisklass med sin otroliga räckvidd på 648 meter med 1 lux!

På ledramptest.se som går man ner på detaljnivå och in på effektiviteten hos de olika ramperna utan för den delen bli otydliga i sitt budskap. Både för- och nackdelar vägs upp mot varandra och ger webbsajten en transparens som jag ofta eftersöker hos andra aktörer.

Att sätta en ljusramp på bilen kräver att man väger upp sina behov inom såväl prestanda som estetik. Jag landade i att en W-Light passar mig och min plånbok, samt bockar av min kravlista på vad en fordonsbelysning ska ha för funktioner. Såhär i efterhand, när den väl är monterad, så tackar jag skribenterna på webbsajten för att ha gjort mig medveten om detta ljusmonster till LED-ramp.

För dig som är ute efter att hitta runda ljus som håller hög klass så kan jag rekommendera sidan bästaextraljusen.se som listar flera olika produkter från alla delar av världen. Jag kom över videon nedan av en slump och tänkte att jag skulle dela med mig om hur många fordonsljus faktiskt inte presterar lika bra som man tror att dom gör.